Til hovedinnhold
English
Søk
Hovedmeny
Søk på hele nettstedet
Søk
Forside
Våre fagområder
Prosjekter
Nyheter
Publikasjoner
Laboratorier
Arrangementer
Om NIVA
Kontakt oss
Ledelse og organisasjon
Vår strategi
Ansatte
Ledige stillinger
Jobbe i NIVA
Publikasjoner
Lactic and propionic acid bacteria starter cultures for improved nutritional properties of pea, faba bean and lentil
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår
2024
Tidsskrift
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie
Eksterne nettsted
Cristin
Arkiv
Doi
NIVA-involverte
Jan Thomas Rundberget
Forfattere
Minna Kahala, Lucia Blasco, Rina Bragge, Davide Porcellato, Hilde Marit Østlie, Thomas Rundberget, Jose Antonio Baz-Lomba, Juha-Matti Pihlava, Jarkko Hellström, Emilie Gullberg Jørgensen, Vesa Joutsjoki, Tove Gulbrandsen Devold, Anne Pihlanto