Til hovedinnhold
English
Publikasjoner

Comparison of organic and conventional food and food Production. Part III: Human health – an evaluation of human studies, animal models studies and biomarker studies

Rapport
Publiseringsår
2014
Eksterne nettsted
Cristin
Arkiv
Fulltekst
Omtale
Forfattere
Margaretha Haugen, Ragnhild Halvorsen, Per Ole Iversen, Mohammad Azam Mansoor, Helle Margrete Meltzer, Hanne Torjusen, Åshild Kristine Andreassen, Augustine Arukwe, Aksel Bernhoft, Knut Egil Bøe, Jutta Dierkes, Wenche Frølich, Livar Frøyland, Gro Ingunn Hemre, Åshild Krogdahl, Torsten Källqvist, Jørgen Fredrik Lassen, Jan Ludvig Lyche, Bjørn Næss, Bjørn Steen Skålhegg, Janneche Utne Skåre, Inger-Lise Steffensen, Leif Sundheim, Ole Torrissen, Jan Alexander