Til hovedinnhold
English
Søk på hele nettstedet
Søk
Forside
Våre fagområder
Prosjekter
Nyheter
Publikasjoner
Laboratorier
Arrangementer
Om NIVA
Kontakt oss
Ledelse og organisasjon
Vår strategi
Ansatte
Ledige stillinger
Jobbe i NIVA
Publikasjoner
Comparison of organic and conventional food and food Production. Part III: Human health – an evaluation of human studies, animal models studies and biomarker studies
Rapport
Publiseringsår
2014
Eksterne nettsted
Cristin
Arkiv
Fulltekst
Omtale
Forfattere
Margaretha Haugen, Ragnhild Halvorsen, Per Ole Iversen, Mohammad Azam Mansoor, Helle Margrete Meltzer, Hanne Torjusen, Åshild Kristine Andreassen, Augustine Arukwe, Aksel Bernhoft, Knut Egil Bøe, Jutta Dierkes, Wenche Frølich, Livar Frøyland, Gro Ingunn Hemre, Åshild Krogdahl, Torsten Källqvist, Jørgen Fredrik Lassen, Jan Ludvig Lyche, Bjørn Næss, Bjørn Steen Skålhegg, Janneche Utne Skåre, Inger-Lise Steffensen, Leif Sundheim, Ole Torrissen, Jan Alexander