Til hovedinnhold
English
Publikasjoner

Comparison of organic and conventional food and food Production. Part I: Plant health and plant production

Rapport
Publiseringsår
2014
Eksterne nettsted
Cristin
Arkiv
Fulltekst
Omtale
Forfattere
Leif Sundheim, Trond Hofsvang, Christer Magnusson, Gunnar Sundstøl Eriksen, Lars Olav Brandsæter, Guro Brodal, Siv Fagertun Remberg, Anne Kjersti Uhlen, Åshild Kristine Andreassen, Augustine Arukwe, Aksel Bernhoft, Knut Egil Bøe, Margaretha Haugen, Gro Ingunn Hemre, Åshild Krogdahl, Torsten Källqvist, Jørgen Fredrik Lassen, Bjørn Næss, Trond Rafoss, Janneche Utne Skåre, Arild Sletten, Halvor Solheim, Inger-Lise Steffensen, Ole Torrissen, Anne Marte Tronsmo, Bjørn Økland, Jan Alexander