Til hovedinnhold
English
Søk på hele nettstedet
Søk
Forside
Våre fagområder
Prosjekter
Nyheter
Publikasjoner
Laboratorier
Arrangementer
Om NIVA
Kontakt oss
Ledelse og organisasjon
Vår strategi
Ansatte
Ledige stillinger
Jobbe i NIVA
Publikasjoner
Benefit-risk assessment of fish and fish products in the Norwegian diet – an update. Opinion of the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Rapport
Publiseringsår
2014
Eksterne nettsted
Cristin
Arkiv
Fulltekst
Omtale
Forfattere
Janneche Utne Skåre, Anne Lise Brantsæter, Livar Frøyland, Gro Ingunn Hemre, Helle Katrine Knutsen, Inger Therese L. Lillegaard, Bente Elisabeth Torstensen, Åshild Kristine Andreassen, Edel Oddny Elvevoll, Lene Frost Andersen, Brit Hjeltnes, Merete Hofshagen, Per Ole Iversen, Torsten Källqvist, Åshild Krogdahl, Bjørn Næss, Trond Rafoss, Inger-Lise Steffensen, Yngvild Wasteson