Til hovedinnhold
English
Publikasjoner

Comparison of organic and conventional food and food production. Part II: Animal health and welfare in Norway

Rapport
Publiseringsår
2014
Eksterne nettsted
Cristin
Arkiv
Omtale
Fulltekst
Forfattere
Knut Egil Bøe, Aksel Bernhoft, Inger Hansen, Kristian Hoel, Randi Oppermann Moe, Siri Christine Seehus, Birger Svihus, Anne C Whist, Olav Østerås, Åshild Kristine Andreassen, Augustine Arukwe, Bjarne Olai Braastad, Ulf Gøran Erikson, Margaretha Haugen, Gro Ingunn Hemre, Brit Kristine Hjeltnes, Åshild Krogdahl, Torsten Källqvist, Jørgen Fredrik Lassen, Stein Håkon Mortensen, Bjørn Næss, Rolf-Erik Olsen, Espen Rimstad, Janneche Utne Skåre, Inger-Lise Steffensen, Leif Sundheim, Ole Torrissen, Jan Alexander